Haavoittuvuuksien etsiminen tietokoneellesi asennetuista sovelluksista

Tietokoneelle asennetuissa sovelluksissa voi olla heikkouksia, joita haittaohjelmat voivat käyttää hyväksi. Tarkistuksessa heikkoudet voidaan löytää tietokoneelta ja tietokone suojata tartunnoilta.

Kaspersky Small Office Security ei havaitse haavoittuvuuksia OpenSSL-sovelluksissa.

Sovellusten heikkoustarkistuksen suorittaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Sovellusten heikkoustarkistus -osio.
  5. Napsauta Suorita-painiketta.

Sovellus aloittaa tietokoneen tarkistuksen heikkouksien varalta sovelluksissa.